Sri Huning's

About me! tray to enjoy our existence… so there is …

Arsip untuk kendang kempol jaran goyang

KENDANG KEMPOL – JARAN GOYANG

Ketemu mung sepisan

Sing ono ati aran aran

Bengine kok isun kepikiran

Sing biso turu gelibegan

 

Sing ngiro.. sun sing ngiro

Kok dadi bingung sing karuyan

Rasane isun koyo wong edan

Yo lali ambinung (lan bingung) panggonan

 

Opo iki tah kan aran kedadean

Isun nyoro keneng jaran goyang

Ati kangen yo katon katonen

Kudu kudu ketemu byae

Mulo nyikso kadung keng jaran goyang

Sing kuwat sing biso ketulungan

Kari soro kadung nggolek tombo

Sarate ketemu ati lego

 

Sing ngiro.. sun sing ngiro

Kok dadi bingung sing karuyan

Rasane isun koyo wong edan

Yo lali ambinung (lan bingung) panggonan

 

Opo iki tah kan aran kedadean

Isun nyoro keneng jaran goyang

Ati kangen yo katon katonen

Kudu kudu ketemu byae

Mulo nyikso kadung keng jaran goyang

Sing kuwat sing biso ketulungan

Kari soro kadung nggolek tombo

Sarate ketemu ati lego

 

 

 

TJAO GLETHAK (CAO GLETAK)

 

Gandum gondorio, gandum manuke opo

Manuk’e derkuku penclokanmu wite waru

Sak iki biso ketemu, geguyonan karo aku

 

Eh eh eh eh tjao glethak

Njenggelek bali maneh

 

Gandum gondorio, gandum manuke opo

Manuk manuk puter penclokane ono pager

Lagi seneng kilintar klinter, yen ketanggor tenger tenger

 

Eh eh eh eh tjao glethak

Njenggelek bali maneh

 

Gandum gondorio, gandum manuke opo

Manuk manuk prenjak penclokanmu wite jarak

Kesenengen lunjak lunjak, kebacut ketatap cagak

Eh eh eh eh tjao glethak

Njenggelek.. Njenggelek.. bali maneh

 

Gandum gondorio, gandum manuke opo

Manuk manuk manyar penclokanmu wite johar

Kemanten sepasar bubar, jarene sing lanang cupar

 

Eh eh eh eh tjao glethak

Njenggelek bali maneh

 

Gandum gondorio, gandum manuke opo

Manuk manuk nori penclokanmu wite jati

Jare tresno nganti mati, ditinggal wes golek ganti

 

Eh eh eh eh tjao glethak

Njenggelek bali maneh

 

Gandum gondorio, gandum manuke opo

Manuk manuk bente penclokanmu wite pete

Dak kiro cukup semene, nganti ketemu ing tembe

 

Eh eh eh eh tjao glethak

Njenggelek bali maneh

"WONG EDAN BAGU"

SELAMAT DATANG DI Wordpress WONG EDAN BAGU Wordpressnya PARA PENCARI TUHAN http://putraramasejati.wordpress.com

nunnalita

be bright and shine together with Najmi ^^

Ihsan Kusasi's note and gallery

setiap ujian bersanding jawaban... setiap perkara bernuansa makna...

perpuskecil.wordpress.com/

some books to share from my little library

MasPatikraja

Mardawa lelakoning budaya kang wus ngancik wanci sandyakala

HOME

Happy it could provide benefits to other people and they loved what we give to them

rajaagam.wordpress.com/

Di Mana Bumi Dipijak Di Sana Langit Dijunjung

Sampaikan Walau Satu Ayat

DIPERSILAHKAN JIKA INGIN MENGCOPY DAN MENYEBARLUASKAN ARTIKEL PADA BLOG INI.

Catatan Harta Amanah Soekarno

as good as possible for as many as possible

Sri Huning's

About me! tray to enjoy our existence... so there is ...